Wat
doen
we?

Wat doen we?

Wij maken de juiste koppeling tussen de opdrachtgever en de arbeidsrechtspecialist. Voor een korte opdracht, een specifiek project of de vervanging van een collega. Dit is maatwerk. Onze persoonlijke aanpak, de jarenlang opgebouwde kennis en ervaring binnen Workx advocaten én de kennis van de arbeidsrechtelijke markt zijn onze kracht.

Samen met de opdrachtgever brengen we in kaart wat van de arbeidsrechtspecialist wordt verwacht. Bij het maken van de match kijken we niet alleen naar de kennis en ervaring van de specialist, maar nemen we ook de persoonlijkheid en instelling van de specialist mee. De juiste persoon op de juiste opdracht; daar gaat het ons om!

Workx-in - Arbeidsrecht­specialisten voor een specifiek project of bepaalde duur.

Tijdens de opdracht sporen wij de arbeidsrechtspecialist aan gebruik te maken van de uitvoerige kennis en expertise die geborgd is binnen Workx advocaten.

Dat betekent dat de specialist bij moeilijke kwesties terug kan vallen op hulp van het team van Workx advocaten. Overleg over de strategie of de kansen in een zaak kunnen het verschil maken. De uitgebreide Workx database met modellen en knowhow staan eveneens ter beschikking van de specialist. Op die manier is de opdrachtgever ervan verzekerd dat ook bij de inzet van een minder ervaren jurist of advocaat tijdig de hulp van een ervaren Workx advocaat wordt ingeroepen.

WorkxIN verzorgt tevens inhoudelijke trainingen voor de arbeidsrechtspecialisten zodat hun kennis en ervaring up to date blijft. Tijdens deze trainingen bestaat veel ruimte voor het delen van de ervaringen en het uitwisselen van tips&tricks door de verschillende arbeidsrechtspecialisten.