Wie
zijn
we?

Wie zijn we?

WorkxIN is ontstaan vanuit Workx advocaten. Een kantoor bestaande uit een groep gespecialiseerde en gedreven arbeidsrechtadvocaten.

Wij staan bekend om een pragmatische en doelgerichte aanpak. We spreken de taal van onze klanten en halen veel voldoening uit het oplossen van een arbeidsrechtelijk probleem. In de afgelopen jaren hebben wij de vraag naar arbeidsrechtelijke ondersteuning zien veranderen.

Naast de ad hoc inzet van een advocaat voor een specifiek probleem wordt er voor grotere projecten of bij tekorten in de personeelsformatie steeds vaker teruggevallen op een interimmer of een platform van verschillende juristen/advocaten.

Workx was super responsive and attentive to our needs – at a competitive price.

Director of the employment team at Accenture

Wij geloven dat dit anders en beter kan.

Een arbeidsrechtspecialist van WorkxIN onderscheidt zich door

1. de back up van het team van Workx advocaten. De specialist kan tijdens de opdracht altijd terugvallen op de uitgebreide kennis en ervaring van het team van Workx advocaten en

2. de voordelen van het deelnemen aan de activiteiten en kennissessies verzorgd door de WorkxIN.

Dat heeft ertoe geleid dat wij onze klanten en opdrachtgevers naast de ad hoc inzet van een Workx advocaat ook de voordelen willen bieden van een inhouse WorkxIn arbeidsrechtspecialist.